De musical Robin Wood is van de hand van Kenzie Brackx met muziek geproducet door  Tjeerd P. Oosterhuis en staat onder leiding van het artistieke team van Sjoeboe! Ontdek hieronder het volledige team achter de schermen!

CREATIVES

REGIE

 

Kenzie Brackx & Siebe Reusen

 

VOCAL COACH

 

Siebe Reusen

 

PRODUCTIELEIDING

 

Sjoeboe!

 

CHOREOGRAFIE

 

Eline Lauwereins

 

DECORONTWERP

 

Siebe Reusen, Eline Lauwereins & Kenzie Brackx

 

DECORBOUW

 

Steven Verleene

 

SUPERVISIE

 

Kevin Flander

 

SCENARIO, DIALOGEN & REDACTIE

 

Kenzie Brackx

 

REGIEASSISTENTIE

 

Eline Lauwereins

 

LIEDTEKSTEN, MUZIEK & ARRANGEMENTEN

 

Ricardo Burgrust, Giorgio Tuinfort, Garrincha Van Leeuwaarde, Saskia Schalekamp, Patrick van Thijn, Maaike Ouboter, Isabelle Van De Walle, Leo Alkemade, René van Mierlo, Jermain van der Bogt, Willem Laseroms, Tosca Menten & Tjeerd P. Oosterhuis

 

UITVOEREND PRODUCENT

 

AS Factory vzw

 

LICHT & GELUID

 

Steven Verleene

 

KEVIN FLANDER | Coördinator Sjoeboe!

Kevin is leerkracht in het vierde leerjaar en naast de bezieler van dit project ook de oprichter van Sjoeboe!. Naast docent Wobbelturnen, Pound, Multimove … is hij ook als manusje van alles bij Animado! van alle markten thuis en was hij al eerder aan de slag als choreograaf van verschillende recreatieve voorstellingen. Musical zit in de lift en past met zijn verschillende disciplines dan ook perfect in het grotere plaatje dat Sjoeboe voor ogen heeft.

SIEBE REUSEN | Regie, vocal coach

Siebe was van kleins af aan al gefascineerd door de wondere wereld van het theater. Hij volgde een opleiding woordkunst drama en vervolgens gedurende vier jaar een opleiding musical bij Jeugdtheater Ondersteboven uit Sint-Niklaas. Daarnaast stond Siebe al zelf op het podium van een 20-tal producties zoals Legally Blonde, De Drie Musketiers, Bare, Oliver, Tom Sawyer… en weet hij dus als geen ander welke uitdaging de jongeren van Sjoeboe aangaan. Onder de vleugels van Sjoeboe! gaat Siebe zijn ervaring doorgeven als docent zang en drama.

KENZIE BRACKX | Regie, script

Kenzie is al van jongs af aan zot van het podium en (kinder)theater en jeugdwerk is een ware passie. Als oprichter en voorzitter van Animado! verzorgt hij al meer dan 14 jaar kinderentertainment. Hij heeft dan ook niet lang moeten nadenken toen de vraag van Sjoeboe kwam om in dit musicalproject te stappen. Kenzie stond in voor het schrijven van het scenario en de dialogen en zal samen met Siebe de regie verzorgen en instaan voor de lessen zang en drama.

ELINE LAUWEREINS | Choreografie, staging

Eline is al jaren gebeten door de dans- en musicalkriebels. Ze stond zelf al in verschillende musicalproducties op het podium en toen de vraag kwam om als choreografe deel uit te maken van het artistieke team, moest ze dan ook niet twijfelen. Naast het ontwerpen van de choreografie staat Eline ook zelf in voor de danslessen aan onze supersterren-in-wording en biedt ze de nodige ondersteuning en female touch aan ons regieteam.